Ministarstvo plaća pripreme Milorada Čavića

Izvor: Glas javnosti, 02.Apr.2011, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo plaća pripreme Milorada Čavića

BEOGRAD - Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković sastaće se u ponedeljak, 4. aprila, u Palati "Srbija", sa plivačem Miloradom Čavićem koji će tom prilikom potpisati dva ugovora, najavljeno je iz Ministarstva omladine i sporta.

Čavić će potpisati ugovor o stipendiranju za sportsko usavršavanje kao zaslužni sportista i ugovor o učešću u finansiranju projekta "Zlatna medalja Milorada Čavića na Letnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << olimpijskim igrama 2012. godine".

Ministarstvo omladine i sporta prepoznaje spremnost Čavića da se posveti pripremama kojima se osvaja zlatna medalja na OI 2012. godine u Londonu, kao i učešću na glavnim takmičenjima - Svetskom prvenstvu 2011. i Evropskom prvenstvu 2012. godine.

Pružanjem podrške Čaviću "zaokružen" je ceo program njegovih priprema u pogledu troškova putovanja, smeštaja, kupovine opreme i drugih neophodnih stvari, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.