Svako prema sklonostima

Izvor: Glas javnosti, 11.Maj.2009, 04:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svako prema sklonostima

Najbolji srpski plivač svih vremena Milorad Čavić već sada pokazuje da je u više nego zavidnoj formi, a za odlične rezultate i najnovije zlatno odličje sa Akropolis Gran prija 2009. uz rekord takmičenja najzaslužniji su naporni treninzi i predan rad. S druge strane, Čavićev najveći konkurent i navodni pobednik trke na Olimpijskim igrama u Pekingu, kada je našem asu oduzeto zlato, ne prestaje da puni stranice tabloida.

ŽETVA MEDALJA

Na Akropolis Gran >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << priju 2009. u Atini pored Čavića, koji se okitio zlatom na 100 metara delfin (52,95), srpska selekcija osvojila je još četiri medalje. U istoj trci bronzana medalja pripala je Ivanu Lenđeru sa rezultatom 53,51 sekundi, dok je drugi bio Stefanos Dimitriadis iz Grčke (53,02). Zlato je osvojila i srpska plivačica Nađa Higl u trci na 200 metara prsno u vremenu 2:29,88 minuta, ispred dve takmičarke iz Grčke. Srebrnu medalju na 50 metara slobodno osvojila je Miroslava Najdanovski sa 26,07 sekundi, iza Marte Matsa iz Grčke (26,06), dok je Milica Ostojić bila osma sa 28,29 sekundi. U trci na 50 metara prsno, Čaba Silađi je bio drugi sa 28,74 sekunde, iza Emila Tahirovića iz Slovenije (27,79), a bronza je pripala Georgiosu Sirianosu iz Grčke (28,90).

Blizu medalje bio je Radovan Siljevski na 200 slobodno sa 1:51,93 minuta.0

Posle sada već čuvenog skandala sa „duvanjem trave“, zbog kojeg se kasnije javno izvinjavao i posipao pepelom po glavi, Felps je ponovo u centru pažnje svetske javnosti. Samo što mu je istekla tromesečna suspenzija, Amerikanac je odlučio da proslavi svoj povratak plivanju i, brže-bolje, zaronio u... krevet dvadesetpetogodišnje Tereze Vajt. Seksi lepotica koja hleb zarađuje u striptiz barovima, preciznije rečeno plesom u krilu raspomamljenih mušterija, otkrila je neke pikanterije iz veze koja izgleda traje već duži vremenski period. Felps je, prema rečima Tereze, praktikovao i seks utroje, napijao se, žvakao duvan, a poslednje viđanje pretvorilo se u seks iako su u sobi pored bila trojica njegovih prijatelja.

- Kada sam došla da proslavimo ukidanje kazne, sedeo je sa još tri svoja prijatelja i igrao poker. Otišla sam do kupatila da se sredim, a on je krenuo za mnom. Kresnuli smo se, iako nismo bili sami u stanu - otkrila je Tereza i dodala da uživa u viđanju sa čuvenim plivačem.

- S njim je lepo, ali mi nemamo budućnost jer to njegova mama nikada ne bi odobrila. A njemu je veoma stalo do njenog mišljenja. Pravi je mamin sin - zaključila je Tereza, uz opasku da je period neplivanja ostavio primetan trag na Felpsovim mišićima.  
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.