Kolašinac sedmi, Bekrić oborio državni rekord, Čavić bez medalje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2012, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašinac sedmi, Bekrić oborio državni rekord, Čavić bez medalje

LONDON -

Sedmog takmičarskog dana na Olimpijskim igrama u Londonu Srbija ima predstavnike u streljaštvu, veslanju, atletici, odbojci i tenisu.

Reprezentativac Srbije kuglaš Asmir Kolašinac osvojio je danas sedmo mesto u disciplini bacanje kugle na Olimpijskim igrama u Londonu.

Odbojkašice Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << doživele su novi poraz na Olimpijskim igrama u Londonu pošto su u grupnoj fazi takmičenja izgubile i od Sjedinjenih Američkih država rezultatom 3:0.

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale olimpijskog turnira u Londonu pošto je u polufinalu izgubio od Britanca Endija Mareja sa 2:0 u setovima - 7:5, 7:5.

Srpski plivač Milorad Čavić nije uspeo da osvoji olimpijsku medalju na 100 metara leptir stilom pošto je danas u finalnoj trci zauzeo 4. mesto rezultatom 51:81 sekundi.

Emir Bekrić se sa novim državnim rekordom plasirao u polufinale discipline 400 metara sa preponama.

Reprezentativci Srbije u veslanju Nikola Stojić i Nenad Beđik neće učestvovati u današnjem B finalu dvojca bez kormilara na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto je Stojić povređen.

Reprezentativka Srbije u plivanju Miroslava Najdanovski nije uspela danas da se plasira u polufinale trke na 50 metara slobodnim stilom.

Reprezentativac Srbije u streljaštvu Nemanja Mirosavljev nije uspeo da se plasira u finale gađanja malokalibarskom puškom u ležećem stavu.

Biljana Topić nije uspela da se plasira u finale troskoka.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.