Jevtić: Cilj je da završim trku

Izvor: B92, 30.Jul.2010, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jevtić: "Cilj je da završim trku"

Srpska atletičarka Olivera Jevtić braniće u subotu u Barseloni maratonsku srebrnu medalju sa EP, ali je rekla da joj je glavni cilj da završi trku.

"Moj osnovni cilj je da završim trku. Na neki način sam mnogo opterećena, jer sam (na Olimpijskim igrama) u Pekingu bila spremnija nego ikad i odustala. Maraton je najteža atletska disciplina, konkurencija je jaka i vrlo poštujem sve atletičarke", preneo je Atletski savez Srbije reči Jevtićeve.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Trka u Barseloni počinje u subotu u 10.00. Jevtićeva je pre četiri godine u Geteborgu osvojila prvu medalju za samostalnu Srbiju.

"Tek sada vidim koliko je vredna moja medalja iz Geteborga. Boriću se do poslednjeg kilometra za što bolji plasman, ali u ovom trenutku za mene je uspeh da istrčim ceo maraton", rekla je Olivera Jevtić.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.