Ivan Stević u ime biciklista poklonio opremu Đokoviću

Izvor: Blic, 26.Jul.2012, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Stević u ime biciklista poklonio opremu Đokoviću

Biciklistički tim Srbije zadovoljan je smeštajem u Olimpijskom selu a jedini problem zadaje im pravilo vožnje po levoj strani druma.

"Ah, ta leva strana! Delimo vozilo sa bugarskim i turskim timom i morao sam da vozim na traninge i obavljam sve druge poslove jer moj bugarski kolega ne sme da vozi levom stranom. Velika je gužba u saobraćaju, nemaju 'olimpijske trake' kao u Pekingu i mi smo ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izgubili bicikliste koji su na stazu stigli skoro dva sata pre nas. Nama je to veliki problem, start i cilj naše trke je dva sata vožnje od olimpijskog sela. Zavidimo ostalim olimpijcima, jer sem odbojkaša i odbojkašica koji takođe moraju dosta da se voze do dvorane, objekti su relativno blizu i mnogi odlaze na svoja borilišta i pešice", rekao je selektor Radiša Čubrić.

U olimpijskom timu su Ivan Stević koji treći put učestvuje na olimpijskim igrama i Gabor Kasa koji je debitant. U stručnom štabu je i sportski direktor Partizana Branko Banović.

"Atmosfera je odlična, lepo se družimo u olimpijskom selu. Stević je, pošto je na nekim fotografijama video da Đoković u Monte Karlu vozi bicikl u opremi Astane, polonio našem asu biciklističke gaće i dres Srbije. Veoma se obradovao. Požalio se i da ima problem sa pozicijom - visinom sedišta i položajem guvernala na biciklu pa smo se dogovorili da se Stević i on nađu kada dođe u Beograd i donese bicikl da mu ga dotera", dodao je Čubrić.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.