Divac: Stručnjaci treba da obezbede dalji razvoj sporta

Izvor: Studio B, 02.Nov.2011, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac: Stručnjaci treba da obezbede dalji razvoj sporta

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac rekao je da je neophodno da u sportskim organizacijama budu pravi stručnjaci iz menadžmenta kako bi se obezbedio dalji razvoj sporta.

Olimpijski komitet Srbije potpisao je danas u Beogradu Memorandum o saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka (FON).

"Siguran sam da je saradnja koja proizilazi iz ovog partnerskog odnosa, pravi put za >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << istinski razvoj sporta, za razvoj olimpijskog pokreta u Srbiji, ali i za širenje ideje olimpizma u našoj zemlji", izjavio je Divac.

Dekan Fakulteta organizacionih nauka Milan Martić istakao je da je saradnja sa OKS veoma važna za mladu populaciju, kao i da će studenti kroz konkretne aktivnosti unaprediti svoje stečeno znanje i sposobnosti.

Kako se navodi u saopštenju Olimpijskog komiteta Srbije, saradnja je specifična po tome što će zaposleni u OKS nastojati da prenesu dugogodišnje međunarodno znanje studentima kroz pet programa.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.