Ćiro Blažević oboleo od raka

Izvor: S media, 18.Maj.2011, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćiro Blažević oboleo od raka

Jedan od najpoznatijih hrvatskih stručnjaka i doskorašnji selektor Bosne i Hercegovine, Ćiro Blažević, boluje od raka kože i biće operisan 23. maja.

Blažević je trenutno selektor kineske olimpijske reprezentacije, a još uvek važi za jednog od najboljih trenera sa prostora bivše Jugoslavije, posebno kada je u pitanju motivacija, kao i kvalifikacioni ciklusi reprezentacija.

Ćiro Blažević: Na Mondijalu ću navijati za Srbiju

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Hajduka: Ustaša je, tim se diči

Bračun: Hrvate u Zvezdi lepo prihvataju

- Teško mi je i nerado govorim o tome. Verujte, u takvom sam stanju da o bolesti prvih dana nisam pričao ni sa porodicom. Naravno da mi nije svejedno, da patim i svašta mi prolazi kroz glavu, ali ni u jednom trenutku nisam izgubio veru u ozdravljenje. Uveren sam da ću dobiti i tu bitku, svestan da sam u rukama vrhunskog lekara - ne gubi Ćiro optimizam.

Foto: Gulliver/Getty
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.