Čavić sprema revanš Felpsu

Izvor: Blic, 12.Jul.2012, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čavić sprema revanš Felpsu

Velika olimpijska bitka između Milorada Čavića i Majkla Felpsa na 100 metara delfin zakazana je za 2. avgust. Čavić želi pun revanš i maksimalno se priprema za taj duel. S druge strane, Felps se priseća kako se ugojio posle pobede u Pekingu, dok je kolega iz plivačkog tima SAD Tajler Kleri osuo drvlje i kamenje po njemu.

"Činjenica da Felps ne mora da radi koliko ostali plivači je sramota. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Oslanja se na svoj ogromni talenat, a imao bi još bolje rezultate kada bi stvarno maksimalno trenirao. Ovako rizikuje da se opusti zbog činjenice da s malo rada može da bude konkurentan", izjavio je Kleri.

Međutim, u taboru Milorada Čavića se ne obaziru na te priče. To je potvrdio Čevićev trener i menadžer Petar Popović.

"Felps je u nacionalnim kvalifikacijama u Omahi plivao izuzetno dobro, ostvario je vreme od 51,15 sekundi, što je ove godine najbolji rezultat u svetu. Zato niko ne brine za njegovu formu. Milorad razmišlja o sebi, komentariše Popović u razgovoru za "24 sata".

Povezane vesti: Nova bronza za Čavića, u finalu brži od Felpsa! Ništa od novog okršaja sa Felpsom, Čavić bez polufinala Čavić: Felps nije loš čovek, a ne znam da li se dopinguje Čavić i Lenđer overili vize za London Milorad Čavić se po prvi put priprema u Srbiji!
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.