Bušenje „pancera“ po navici

Izvor: Glas javnosti, 10.Avg.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bušenje „pancera“ po navici

Srpski vaterpolisti u Peking su došli sa nedavno osvojenom srebrnom medaljom na Evropskom prvenstvu održanom u španskoj Malagi. Poraz u finalu tog takmičenja od Crne Gore (5:6), posle produžetaka, ipak nije uspeo da umanji očekivanja nacije da se izabranici selektora Dejana Udovičića na Olimpijskim igrama okite najsjajnijim odličjem.

Prvi rival na najvećoj sportskoj smotri na svetu našim vaterpolistima biće iskusna reprezentacija Nemačke.

- Na Evropskom prvenstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << smo se takođe sastali u prvom meču. Tada smo uspeli da slavimo ubedljivim rezultatom (17:5). Nemci su učinak na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta stavili u drugi plan, sve podredivši učešću na Olimpijskim igrama - podsetio je selektor Udovičić.

Povreda prsta golmana Denisa Šefika je sanirana, tako da su svi u taboru „srpskih ajkula“ maksimalno motivisani i spremni za početak takmičenja. Jedan od najiskusnijih u ekipi, Aleksandar Ćirić, nestrpljiv je uoči prvog meča.

- Suviše se dobro poznajemo sa reprezentativcima Nemačke. U poslednje vreme često se srećemo već u prvom kolu, a to su po pravilu jedni od najtežih duela. Sve zavisi od nas - smatra Ćirić.

U drugom meču turnira selekcija Srbije sastaje se sa Hrvatskom.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.