Brazilski džudista polomio medalju

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jul.2012, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilski džudista polomio medalju

Brazilski džudista Felipe Kitadai slučajno je polomio bronzanu medalju osvojenu na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto je pokušavao da je sačuva od kvašenja dok se tuširao.
Kitadai je brazilskoj televiziji Globo sport rekao da je medalju nosio svuda sa sobom i da je želeo da se našali noseći je i pod tuš.
Prema njegovim rečima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << polomila se alka za koju se kači traka, pa sada medalju ne može da nosi oko vrata. On je dodao da je medalja ulubljena od pada na zemlju.
Kitadai je u subotu osvojio bronzu u kategoriji do 60 kilograma.
Brazilski olimpijski komitet saopštio je da će od Međunarodnog olimpijskog komiteta tražiti novo odličje za svog džudistu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.