Boris Rađenović: Zadovoljan sam

Izvor: B92, 27.Feb.2010, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Rađenović: "Zadovoljan sam"

Srpski bob tim u petak je počeo svoje takmičenje na Olimpijskim igrama u Vankuveru i posle dve trke zauzima 17. mesto.

Trener srpskog tima Boris Rađenović u razgovoru za B92 ističe kakav je osećaj sada kada je isčekivanje početka trka prošlo, kako mu se čini plasman na polovini takmičenja i šta očekuje od preostale dve trke koje su na programu u subotu.

"Najgora je faza isčekivanja, sada je krenulo takmičenje, ušli smo u kolo i više >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nema stajanja. Naravno da sam zadovoljan plasmanom, a da li sam očekivao više, pa i nisam. Treba biti realan, kada čovek sedne u nov autotomobil treba mu vremena da se navikle na njega, a kamoli na bob koji juri oko 150 km/h, gde treba reagovati u deliću sekunde”, rekao je za B92 Boris Rađenović.

Opširnije na našem specijalu posvećenom Zimskim Olimpijskim igrama u Vankuveru.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.