BOKS: Medalja Klička prodata za milion dolara

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Mar.2012, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOKS: Medalja Klička prodata za milion dolara

Zlatna medalja koju je Vladimir Kličko osvojio na Olimpijskim igrama prodata je na dobrotvornoj aukciji u Kijevu za milion dolara, ali ju je nepoznati kupac odmah posle isplate vratio svetskom bokserskom šampionu.
Nepoznati kupac platio je milion dolara (749.000 evra) za olimpijsku medalju Vladimira Klička. Predstavnici kupca, međutim, objavili su odmah posle transakcije da žele da medalja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ostane u porodici Kličko – navodi se u saopštenju Fondacije Kličko.
Ovaj gest je dirnuo obojicu braće – Vladimira, šampiona teške kategorije u verzijama VBA, VBO, IBF, kao i nosioca prestižnog pojasa za „pravog šampiona” časopisa Ring i Vitalija, šampiona u VBC verziji.
Ova medalja je izvor našeg profesionalnog uspeha. A zahvaljujući finansiranju dobrotvora, moći ćemo da ostvarimo snove stotina hiljada ukrajinske dece – rekao je Vladimir.

Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Medalja Vladimira Klička prodata za milion dolara

Izvor: Beta, 30.Mar.2012

KIJEV, 30. marta 2012. (Beta) - Zlatna medalja koju je Vladimir Kličko osvojio na Olimpijskim igrama prodata je na dobrotvornoj aukciji u petak u Kijevu za milion dolara, ali ju je nepoznati kupac odmah posle isplate.

Nastavak na Beta...

Milion dolara za zlatnu medalju

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Mar.2012

Zlatna olimpijska medalja Vladimira Klička prodata je na dobrotvornoj aukciji u Kijevu za milion dolara, ali je anonimni kupac odmah vratio svetskom bokserskom šampionu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Medalja Vladimira Klička prodata za milion dolara

Izvor: NaDlanu.com, 30.Mar.2012

Zlatna medalja koju je Vladimir Kličko osvojio na Olimpijskim igrama prodata je na dobrotvornoj aukciji u petak u Kijevu za milion dolara, ali ju je nepoznati kupac odmah posle isplate vratio svetskom bokserskom šampionu... "Nepoznati kupac platio je milion dolara (749.000 evra) za olimpijsku medalju...

Nastavak na NaDlanu.com...

Medalja od milion dolara

Izvor: RTS, 30.Mar.2012

Zlatna medalja koju je Vladimir Kličko osvojio na Olimpijskim igrama prodata je na dobrotvornoj aukciji u Kijevu za milion dolara, ali ju je nepoznati kupac odmah posle isplate vratio svetskom bokserskom šampionu. .."Nepoznati kupac platio je milion dolara (749.000 evra) za olimpijsku medalju Vladimira...

Nastavak na RTS...

Kličko prodao medalju sa OI, pa je dobio nazad

Izvor: Sportal.rs, 31.Mar.2012, 12:00

Legendarni bokser Vladimir Kličko učestvovao je u dobrotvornoj akciji prikupljanja pomoći za ukrajinsku decu. Tom prilikom on je na aukciju stavio zlatnu medalju koju je osvojio na Olimpijskim igrama u Atlanti, 1996.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.