Afrikanci sada hoće i Olimpijske igre

Izvor: Sportal.rs, 13.Jul.2010, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Afrikanci sada hoće i Olimpijske igre

Južna Afrika će se kandidovati za domaćina Letnjih olimpijskih igara 2020. godine. Kako prenosi Beta, u saopštenju Južnoafričke sportske konfedereacije (SASCOC) i Olimpijskog komiteta te zemlje pozivaju se zainteresovani gradovi-domaćini da izraze interesovanje i prijave se za kandidaturu Olimpijskih igara 2020.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Južna Afrika kandidat za Olimpijadu 2020.godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2010

JOHANEZBURG -..Južna Afrika će se kandidovati za domaćina Letnjih olimpijskih igara 2020. godine, saopšteno je danas...U saopštenju Južnoafričke sportske konfederacije (SASCOC) i Olimpijskog komiteta te zemlje pozivaju se zainteresovani gradovi-domaćini da "izraze interesovanje i prijave se za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.