ALEM TOSKIĆ: IMAMO RECEPT ZA POBEDE!

Izvor: Kurir, 11.Jan.2012, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEM TOSKIĆ: IMAMO RECEPT ZA POBEDE!

Uzeće Dancima meru! Kružni napadač srpske reprezentacije Alem Toskić s nešto manje euforije u odnosu na svoje kolege dočekuje početak EP, koje startuje u nedelju. Iskusni strelac slovenačkog tima Celje Pivovarna smatra da ostale reprezentacije treba da strahuju od naše selekcije.

Uzeće Dancima meru!

Kružni napadač srpske reprezentacije Alem Toskić s nešto manje euforije u odnosu na svoje kolege dočekuje početak EP, koje startuje u nedelju. Iskusni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << strelac slovenačkog tima Celje Pivovarna smatra da ostale reprezentacije treba da strahuju od naše selekcije.

- Svesni smo toga koliko možemo, i to je naš novi adut. Vreme je da ova generacija napokon uradi nešto veliko. Očekujem da obezbedimo plasman na Olimpijske igre, idealna je prilika za to pošto igramo pred našom publikom - smatra Toskić.

Rođeni Pribojac i bivši igrač Partizana smatra da će u prvoj fazi takmičenja najteže biti protiv selekcije Danske.

- Kad nam dođu Skandinavci, bitno je da ostanemo pribrani i skoncentrisani. Imamo brža rešenja u napadu nego prošle godine, jači smo u odbrani i mislim da su to detalji koji mogu da reše meč u našu korist - optimističan je Alem.

(M. H.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MOMIR ILIĆ: UPAMTIĆE OVAJ TIM!

Izvor: Kurir, 11.Jan.2012

Bombarder iz Aranđelovca! Najveća zvezda srpske rukometne reprezentacije, levi bek Momir Ilić, s nestrpljenjem očekuje nedelju i start Evropskog prvenstva. Nakon dosta vremena Srbija se smatra jednim od favorita, pre svega zbog činjenice da igra pred domaćom publikom, a tu teoriju podržava i uzdanica...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.