Izvor: Radio 021, 12.Jul.2020, 07:00

VIDEO: Bivši igrač američkog fudbala uhvatio dete bačeno s trećeg sprata zgrade u plamenu

Filip Benks, koji je igrao američki fudbal dok je išao na koledž Sedlbek u Južnoj Kaliforniji, ovih dana je dospeo u fokus javnosti zbog herojskog čina.

Naime, Benks je u Finiksu uhvatio trogodišnje dete koje je s trećeg sprata zgrade bacila njegova majka kako bi ga spasila od požara. Nažalost, majci nije bilo spasa, vatra ju je ubila.

Dok je igrao američki fudbal, Benks je bio hvatač. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<



Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Kit zalutao u Jadransko more, viđen kod Šibenika

Izvor: Radio 021, 12.Jul.2020

U vodama kod ostrva Žirje nedaleko od Šibenika juče je viđen kit...Kako je izvestio portal šibenik.in, meštani koji su ga uočili u zalivu Muna tvrde da je bio dug oko 15 metara...Reč je o retkom prizoru jer kitovi ne žive u Jadranskom moru u kojem nema dovoljno hrane za njih, ali ponekad zalutaju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.