Trifunović: Došla nam je kriminalistička policija

Izvor: Radio 021, 11.Okt.2018, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trifunović: Došla nam je kriminalistička policija

Predsednik Upravnog odbora fondacije "Podrži život" Sergej Trifunović rekao je da je fondaciju posetila kriminalistička policija, iako su očekivali finansijsku.

Trifunović je na Tviteru objavio tvit u kojem stoji da je fonadaciji u posetu došla finansijska policija, odsek za organizovani kriminal.

"Došla nam je kriminalistička policija, Odsek za organizovani kriminal. Fini ljudi, šta će, rade svoj posao...", napisao je popularni glumac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Prethodno je Trifunović naglasio da fond nikada nije bio ni pod kakvom istragom i dodao da već "četiri i po godine zove državne organe da dođu i provere rad fondacije", ali da niko nikada nije došao.

"Osim što je finansijska policija sada ispitivala investicioni fond o nama, juče je inspekcija pitala u Ilirici da li je neko dete umrlo zato što smo ga mi odbili? Zamislite to... To je eto nadležnost finansijske policije", kazao je Trifunović pre dva dana.

O tome što je fondacija uplaćivala novac u investicioni fond, Trifunović kaže da je to "potpuno legalna stvar".

"To je vrlo legalna stvar, sve je po zakonima o fondacijama. Dozvoljeno je da fondacija može da se time bavi... Uzeli smo najmanji rizik. Mi smo dali 15,5 miliona, napravili smo skoro 500.000 dinara i ostalo je još 5,5 miliona dinara, koji se još nalaze u fondu i koje možemo da povučemo odmah, za 24 sata...a kamate stižu na taj iznos", rekao je Trifunović.

Povodom njegove izjave oglasili su se i lekari koji su rekli da nijedan pacijent sa potpunom dokumentacijom koji se obratio Budžetskom fondu za lečenje u inostranstvu nije odbijen.

Autor: B92

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trifunović: Kriminalistička policija došla u fondaciju

Izvor: N1 televizija, 11.Okt.2018

Predsednik Upravnog odbora fondacije "Podrži život" Sergej Trifunović izjavio je da je u fondaciju došla kriminalistička policija, odsek za organizovani kriminal, iako su, kako je naveo, očekivali finansijsku..."Došla nam je kriminalistička policija, odsek za organizovani kriminal! Fini ljudi,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.