Trifunović: Kriminalistička policija došla u fondaciju

Izvor: N1 televizija, 11.Okt.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trifunović: Kriminalistička policija došla u fondaciju

Predsednik Upravnog odbora fondacije "Podrži život" Sergej Trifunović izjavio je da je u fondaciju došla kriminalistička policija, odsek za organizovani kriminal, iako su, kako je naveo, očekivali finansijsku.

"Došla nam je kriminalistička policija, odsek za organizovani kriminal! Fini ljudi, šta će, rade svoj posao", napisao je Trifunović na svom Tviter nalogu.

Došla nam je kriminalistička policija, odsek za organizovani kriminal! Fini ljudi, šta >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << će, rade svoj posao....

Pojedini mediji pisali su danima da ta fondacija uplaćuje novac u investicioni fond i to predstavljali kao nelegalnu aktivnost, dok je Trifunović nedavno rekao da je stvar legalna i da su novac u investicioni fond uplaćivali po Zakonu o fondacijama.

On je ranije osporio i informaciju da je protiv njega "Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost" iz Trstenika podneo krivičnu prijavu" i rekao za N1 da ta krivična prijava "postoji samo u tabloidima".

Trifunović je naveo i da je finansijska inspekcija ispitivala investicioni fond u koji je fondacija "Podrži život" ulagala novac.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.