Izvor: Radio 021, 16.Jun.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tesna pobeda nad Švajcarcima u Novom Sadu, rukometaši se plasirali na Evropsko prvenstvo

Rukometna reprezentacija Srbije izborila se za plasman na Evropsko prvenstvo nakon tesne pobede nad Švajcarskom sa 32:31.

Orlovi su savladali Švajcarsku pred 6.000 gledalaca i kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe u kvalifikacionim grupama putuje na još jedno veliko takmičenje.

U prvom delu igre odlično su se pokazale obe ekipe. Srbija je u pojedinim trenucima uspela da obezbedi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zavidnu prednost, ali su Švajcarci polako dostizali. Na odmor je Srbija otišla sa dva gola u prednosti, pri rezultatu 19:17.

U drugom toku igre bilo je napeto i ekipe su pokazale najbolje veštine. Naši rukometaši su se odvajali sa po nekoliko golova prednosti, ali je u finišu bilo vrlo napeto. Švajcarci su uspevali da iskoriste propuštene prilike naših igrača i približe se potpuno - do rezultata 31:31. Tada je usledio tajm aut.

Meč je završen poslednjim golom Srbije i rezultatom 32:31.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BiH ispisala istoriju evropskog rukometa

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2019

Zahvaljujući činjenici da će predstojeće Evropsko rukometno prvenstvo 2020. godine biti ujedno i najveće koje je ikada organizovano sa čak 24 učesnika glupo bi bilo da se nismo kvalifikovali na njega posle dramatične završnice u Novom Sadu i pobede nad Švajcarskom od 32:31. Jasno je već...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.