Izvor: Radio 021, 04.Dec.2020, 10:31

Rukometašica Srbije pozitivna na koronu, meč protiv Holandije odložen

Večerašnja utakmica između rukometašica Srbije i Holandije na Evropskom prvenstvu odložena je za sutra zbog pozitivnog testa na korona virus u srpskom timu, saopštila je Evropska rukometna federacija (EHF).

EHF je saopštio da će utakmica prvog kola Grupe C između selekcija Srbije i Holandije biti odložena za subotu, 5. decembar, 24 sata kasnije u odnosu na prvobitni termin.

Razlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je pozitivan test kod jedne igračice srpske reprezentacije na inicijalnom testiranju obavljenom na aerodromu u Bilundu po dolasku u Dansku.

"Po higijenskim protokolima EHF, igračica je izolovana u karantinu, a ostali članovi srpskog tima (svi su negativni na testiranju) ostaju u svojim sobama. Drugo testiranje je već urađeno u petak ujutru, a srpski tim biće testiran i u subotu", stoji u saopštenju organizatora Evropskog prvenstva 2020.

Utakmica u subotu počinje u 20:30 časova.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometašica Srbije pozitivna, odložen meč na EP

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Dec.2020

Večerašnja utakmica između rukometašica Srbije i Holandije na Evropskom prvenstvu, odložena je za sutra zbog pozitivnog testa na virus korona u srpskom timu, saopštila je Evropska rukometna federacija (EHF).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.