Izvor: Radio 021, 11.Jan.2020, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Srbije izgubili od Crne Gore, bez plasmana u drugu fazu

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je šanse da se plasira u drugu fazu Evropskog prvenstva, pošto je večeras u Gracu izgubila od Crne Gore sa 21:22 (10:11), u drugom kolu Grupe A.

Najefikasniji u ekipi Srbije bio je Lazar Kukić sa šest golova, Bogdan Radivojević postigao je pet, a Nemanja Zelenović tri gola.

Crnu Goru su do prve pobede nad Srbijom predvodili Nemanja Grbović sa pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << golova, Miloš Božović sa četiri i Vladan Lipovina sa tri pogotka. To je drugi poraz Srbije na Evropskom prvenstvu u Švedskoj, Austriji i Norveškoj, pa je ekipa Nenada Peruničića izgubila šanse za prolaz u drugu fazu.

Crna Gora je prvom pobedom na turniru zadržala šanse.

U sledećem kolu u ponedeljak Srbija će igrati protiv Hrvatske, a Crna Gora protiv Belorusije. Hrvatska je obezbedila prolaz u drugu fazu, današnjom pobedom protiv Belorusije 31:23.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.