Memfis uzeo Zagorca, Bogdanović ide u Sakramento

Izvor: Radio 021, 24.Jun.2016, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Memfis uzeo Zagorca, Bogdanović ide u Sakramento

Košarkaški reprezentativac Srbije Rade Zagorac izabran je kao 35. pik na NBA draftu od Bostona, a potom je prosleđen u Memfis.

Pored kapitena Mega Leksa, klub iz Sremske Mitrovice imao je još dva predstavnika, Timoti Luvavu je izabran kao 24. pik od Filadelfije, dok je Ivica Zubac bio 32. po želji Los Anđeles Lejkersa.

Trejdovan je i Bogdan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Bogdanović, iako je prošle godine izašao na draft, ali ga je sada Finiks prosledio u Sakramento za Markiza Krisa i Kingsima dao kasnije pikove. Sadašnjeg košarkaša Fenerbahčea u NBA ligi dočekaće čelnici Kingsa Vlade Divac i Predrag Stojaković.

Filadelfija je uzela prvog pika Bena Simonsa, drugi je Brendon Ingram (Los Anđeles Lejkers), dok je treći Dželejn Braun (Boston).

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mega ispisala istoriju na NBA draftu

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2016

Mega Leks je ekipa koja je ponovo imala najviše košarkaša na draftu...Čak trojica košarkaša Mega Leksa su ove godine izašla na draft, a to su Ivica Zubac, Rade Zagorac i Timoti Luvavu...Zubac je izabran od strane Lejkersa, Luvavu od strane Siksersa, a Rade Zagorac je izabran od strane Bostona,...

Nastavak na Sportske.net...

Ko su nove nade NBA lige? (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2016

Sinoć je održan draft, svašta se izdešavalo u NBA ligi, a mnoge franšize će sada imati nove ljubimce...Završen je i dugo čekani draft, timovi su birali najbolje mlade igrače iz celog sveta, a ove godine je odabrano čak 16 "stranaca"...Među njima je i naše gore list Rade Zagorac, a on je kao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.