Ðoković srušio Nadala za trofej u Londonu

Izvor: Studio B, 11.Nov.2013, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković srušio Nadala za trofej u Londonu

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković odbranio je titulu na završnom mastersu sezone u Londonu, pošto je večeras u finalu pobedio Španca Rafaela Nadala sa 6:3, 6:4.

Ðoković je tako trijumfom završio sezonu kada su u pitanju ATP turniri, a preostaje mu još da u finalu Dejvis kupa sa selekcijom Srbije savlada Češku i dođe do druge "salatare".

Srpskom teniseru večerašnja titula bila je sedma titula u godini i ujedno treći trijumf na završnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << mastersima u karijeri.

Ðoković je u večerašnjem meču u svim elementima i u svakom trenutku bio bolji rival od Nadala koji se očigledno zadovoljio činjenicom da će 2013. ipak završiti na prvom mestu ATP rang liste.

Srpski as je pravovremenim brejkovima, snažnim udarcima i mirnoćom u igri uspeo da poremeti Španca i natera ga na greške u serijama.

Ðokoviću je večerašnja pobeda bila 17. u 39. međusobnom okršaju sa Nadalom.

 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.