Izvor: Piplmetar.rs, 24.Jul.2023, 05:31

Zvanično potvrđeno da je Đoković odustao: „Verujem da je ovo ispravna odluka“

Bilo je od ranije već poznato i najavljeno da srpski teniser neće putovati u Kanadu

Foto: AP/Tanjug


Kao što je i najavio posle finala Vimbldona koje je izgubio, Novak Đoković, i zvanično je odlučio da ne igra na Mastersu u Torontu.
O tome je obavestio organizatore, koji su ove večeri izdali saopštenje uz njegovu poruku.
– Uvek sam uživao u Kanadi ali posle razgovora >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sa mojim tuimom, verujemo da je ovo ispravna odluka. Želeo bih da se zahvalim Karlu Hejlu, direktoru turnira, na razumevanju. Nadam se da ću moći da se vratim u Kanadu i Toronto u predstojećim godinama kako bih igrao pred sjajnim navijačima – navodi se u Novakovoj poruci koju je poslao organizatorima turnira.
Đoković je tokom karijere čak četiri puta osvajao titulu na „kanadskom openu“.
Novak Djokovic has withdrawn from #NBO23 due to fatigue. As a result, Wimbledon quarter-finalist Christopher Eubanks will now gain automatic entry into the main draw.Read: ⤵️https://t.co/Mi74EN339B pic.twitter.com/tCXxKXqr2g— National Bank Open (@NBOtoronto) July 23, 2023
– Naravno, razočarani smo što Novak neće igrati ove godine. On je neverovatan igrač i jedan od onih za koje znamo da su naši fanovi željni da ga gledaju. Nedostajaće nam, ali i dalje imamo dugu listu senzacionalnih igrača igrača koji su potvrđeni ove godine, uključući čak 41 od najbolja 42 tenisera na svetu – rekao je Karl Hejl, direktor tunira.
Umesto Đokovića u glavni žreb će upasti senzacija sa Vimbldona, Kristofer Jubenks.
Novak je najavio da bi prvi njegov turnir posle Vimbldona na kome će igrati trebalo da bude Masters u Sinsinatiju.
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKA ŠTETA: Đoković definitivno neće nastupiti u Kanadi!

Izvor: HotSport.rs, 24.Jul.2023

Donekle očekivana odluka. Đoković je nakon poraza u finalu Vimbldona na neki način najavio da verovatno neće igrati Master u Torontu, a danas je i zvanično potvrdio tu odluku. ‘Uvek sam uživao u Kanadi ali posle razgovora sa mojim timom, verujemo da je ovo ispravna odluka. Želeo bih da se zahvalim...

Nastavak na HotSport.rs...

Zvanično potvrđeno da je Đoković odustao: “Verujem da je ovo ispravna odluka”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Jul.2023

Bilo je od ranije već poznato i najavljeno da srpski teniser neće putovati u Kanadu Kao što je i najavio posle finala Vimbldona koje je izgubio, Novak Đoković, i zvanično je odlučio da ne igra na Mastersu u Torontu. O tome je obavestio organizatore, koji su ove večeri izdali saopštenje uz...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.