Zlonamernici su se obradovali Novakovom porazu

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2016, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zlonamernici su se obradovali Novakovom porazu"

Na razne načine dočekan je poraz Novaka Đokovića u ranoj fazi Vimbldona. Dok su jedni sa nevericom gledali šta se dešava na meču sa Kverijem, drugima osmeh nije silazio sa lica jer je njihovim ljubimcima olakšan put ka trofeju.

Istakla se majka Endija Mareja koja je otvoreno likovala zbog Đokovićevog poraza, a i sama je predvidela da bi Srbin mogao da ispadne sa turnira pre finala i duela sa njenim sinom.

- Ljudska pakost je došla do izražaja. Mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << likuju, a to je svojstveno zlonamernicima. Novak ne likuje kad njegovi protivnici izgube jer zna da svi jedu isti hleb i da je to vrlo ružno - rekao je u intervju za list Alo bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Radmilo Armenulić.

Iskusni stručnjak je uveren da nešto nije bilo u redu sa Novakovim zdravljem, ali da on to nije hteo da kaže iz poštovanja prema protivniku.

- Po nekom zakonu verovatnoće, ovo je moralo da se desi. Ne možete nekoliko godina da igrate i da pobeđujete, sasvim je prirodno da izgubite. Boris Beker je osvojio jedne godine Vimbldon, pa sledeće izgubio od kvalifikanta. Novakov poraz treba uvrstiti u poraze koji će se dešavati, sve je to sastavni deo igre. Ne želeći da pravim alibi Novaku, mislim da nije bio skroz fit i zdrav. Takva igra mu nije primerena. Nešto nije bilo u redu. Da li su kontakta sočiva, povreda noge...

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.