Želi sina da nauči običajima: Evo zašto je Novak Đoković došao u Srbiju

Izvor: Story, 16.Nov.2017, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želi sina da nauči običajima: Evo zašto je Novak Đoković došao u Srbiju

Prvi put u Beograd stigla je i mala Tara, koja je nedavno napunila dva meseca i kojoj su se bake i deke neizmerno obradovale. Najbolji srpski teniser Novak Đoković sa suprugom Jelenom i naslednicima Stefanom i Tarom doputovao je u Beograd kako bi proslavio krsnu slavu Aranđelovdan. On će sa porodicom i prijateljima u utorak ... The post Želi sina da nauči običajima: Evo zašto je Novak Đoković došao u Srbiju appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

NOLETOVA DVOMESEČNA ĆERKA PRVI PUT U SRBIJI: Evo kojim povodom su Đokovići posetili prestonicu! (FOTO)

Izvor: Press, 17.Nov.2017, 10:03

Ove godine, posle dužeg vremena, porodica će biti na okupu jer su tu svi potomci Đokovića, uključujući i unučiće. . Najbolji srpski teniser Novak Đoković sa suprugom Jelenom i naslednicima Stefanom i Tarom doputovao...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.