Zavirite u stanove Novaka Đokovića u Njujorku i Majamiju od kojih zastaje dah (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 29.Jul.2023, 12:06

Zavirite u stanove Novaka Đokovića u Njujorku i Majamiju od kojih zastaje dah (FOTO)

Novak je smatrao da je penthaus odlično ulaganje.
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković već godinama sa porodicom živi u Monaku, međutim poznato je da on poseduje nekoliko nekretnina širom sveta među kojima je, kako mediji prenose i penthaus u Njujorku i Majamiju.
Nole, navodno poseduje dva stana u jednoj zgradi na Menhetnu koje je, prema nezvaničnim izvorima, kupio 2017. godine.
Kako se navodi Noleta je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ova investicija koštala deset miliona dolara, a slike stana je preneo poznati magazin Town and Country.
Novakov stan u Njujorku pic.twitter.com/AqrpA9yB00
— Malagaravaa (@vaskekopirinac) July 10, 2023

Penthaus Novaka i Jelene Đoković u Njujorku pruža zaista nestvaran pogled na ovaj ekskluzivni deo grada, te ne čudi što je vrednost nekretnine vrtoglavo visoka.
Foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia U pitanju su dve odvojene stambene jedinice od 185 kvadrata, a stanovi sa velikim prozorima koji gledaju na horizont Menhetna sadrže balkon, bazen sa morskom vodom, fitnes centar i saunu koje ga čine idealnim za opuštanje.
Kako su američki mediji pisali, zgrada u kojoj Nole ima apartmane urađena je po projektu arhitekte Renca Pijana. Zgrada je tada bila u početnoj fazi izgradnje, a Đoković se nalazio među prvim kupcima.
@real.estates Novak Djokovic’s penthouse in New York worth $10 million! #novakdjokovic #djokovic #tennis #tennisplayer #wimbledon #fyp #foryou #foryoupage #sports #tennistiktok #realestate #mansion #celebrity #athlete #newyork ♬ Without Me – Halsey
Izvođač radova firma „565 Broome Soho“ je pre toga sa srpskim teniserom bila u obligacionom odnosu i kod prodaje apartmana u Majamiju.
– Volim dizajn te dve zgrade i njihova lokacija je fantastična. I Njujork i Majami su na mojoj putnoj listi svake godine, pa će biti uzbudljivo da stalno imam gde da se vratim – naveo je tada srpski teniser.
Inače, tokom pandemije koronavirusa, Đokovići su dosta vremena provodili u svojoj vili u Marbelji, a penthaus Novaka i Jelene Đoković u Njujorku bio je gotovo tri godine prazan jer nisu mogli da posete ovu zemlju zbog nevakcinisanog statusa.
Novak, pored Njujorka, ima nekretnine i u Monte Karlu, Beogradu, Majamiju, Tivtu, kao i vilu na obali Pavlovačkog jezera, piše Blic, a prenosi Stil Kurir.
Crnogorski novinar nakon neumesnih komentara o Đokoviću dobio savršen odgovor srpskih vaterpolista

Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! NOVAK ĐOKOVIĆ KUPIO VILU U CRNOJ GORI KOJA VREDI MILIONE Izlazi na more i ima privatnu plažu: Sve u njoj puca, a teniser je još više doteruje (FOTO)

Izvor: Blic, 30.Jul.2023, 00:59

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković kako saznaje "Blic" kupio je vilu u Crnoj Gori, u mestu Ljuta, koja vredi milione.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.