Izvor: Piplmetar.rs, 13.Jan.2024, 07:30

Zavirite na zatvoreni trening Đokovića: Novak sparingovao sa učesnikom AO pred 1. kolo

M. M., 
M. B.


Domaći igrač Dejn Svini „pomagao“ je Noletu u pripremi meča sa Hrvatom koji sledi

Foto: Telegraf


Najbolji svetski teniser Novak Đoković odradio je trening pred meč 1. kola Australijan opena koji igra protiv Hrvata Dina Prižmića!
Duel pomenutih tenisera zakazan je za nedelju od 09.00 časova, biće njihov prvi međusobni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << a Nole je za njega sparingovao sa Australijancem Dejnom Svinijem na Rod Lejver Areni.
Svini je takođe učesnik AO i do glavnog žreba se probio kroz kvalifikacije, a na treningu je „zamenio“ Novakovog sparing partnera Čarlija Gomeza.
Gomez nije bio od samog starta treninga, za razliku od ostatka tima koji čine Goran Ivanišević, Miljan Amanović, Marko Paniki, i Stiven Sasjan. Međutim, pojavio seu međuvremenu i sa strane, u „civilu“, pratio je situaciju na terenu.
Vredi pomenuti i to da je trening trajao 45 minuta i da je bio zatvoren za javnost. Telegraf je boravio na istom i pogledajte kako je to izgledalo:
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

POTRESNA ISPOVEST ĐOKOVIĆA: ‘Bio je loš osećaj, prevrnuo mi se stomak!’

Izvor: HotSport.rs, 13.Jan.2024

‘Video sam celu onu putanju koju sam tada prošao i taj imigracioni deo.’ Vreme je za prvi grend-slem ove sezone, Australijan open, a titulu brani najbolji teniser na svetu Novak Đoković. Srpski as prvi meč igra u nedelju od 9 časova protiv Hrvata, Dina Prižmića. Nole obožava da igra ovaj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.