ŽREB ZA MONTE KARLO: Novaka ČEKA TEŽAK put do PEHARA, u POLUFINALU može na LJUTOG rivala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2017, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽREB ZA MONTE KARLO: Novaka ČEKA TEŽAK put do PEHARA, u POLUFINALU može na LJUTOG rivala (FOTO)

Takmičenje počinje u nedelju.

Novak Đoković će imati veoma težak posao na domaćem terenu - žrebom u Monte Karlu odlučeno je da je Srbin slobodan u prvom kolu, dok ga u drugoj rundi čeka bolji iz duela Žil Simon - Malek Žaziri. Novakov put do finala, u kom bi mogao da se sastane sa Endijem Marejem neće biti nimalo lak. U trećem kolu bi ga sačekao Fabio Fonjini, Karenjo-Busta ili Nikolas Mau, a već u četvrtfinalu Dominik Tim ili David >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gofan. Jasno je da bi obojica bila ozbiljan test za Srbina, dok bi u polufinalu mogli da gledamo spektakl između Đokovića i Rafaela Nadala, kome će potencijalno najteži rivali na putu ka polufinalu biti Aleksandar Zverev i Grigor Dimitrov.

2017 Monte Carlo Rolex Masters draw. #5AS #MCRolexMasters pic.twitter.com/Yv7eJS47Bl

— 5 Ace Sports (@5acesports) 14. април 2017.

Posible camino de Djokovic:

1R: Bye

2R: Simon/Jaziri

3R: Fognini/Mahut

QF: Thiem/Goffin

SF: Nadal/Dimitrov

F: Murray/Wawrinka#montecarlo pic.twitter.com/RH34johxzU

— najla (@NajlaAbuHaider) 14. април 2017.

Viktor Troicki je imao veoma težak žreb. Srbina na startu čeka Urugvajac Pablo Kuevas, u drugom kolu bolji iz meča Florijan Majer - Žoao Souza, a u trećem najverovatnije Sten Vavrinka. Turnir u Monte Karlu igra se od 15. do 23. aprila, a Đoković je do pehara stizao 2013. i 2015. godine. Prošle godine ga je već na startu eliminisao Jirži Veseli.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monte Karlo - Nadal "čeka" Novaka u polufinalu

Izvor: Sportske.net, 14.Apr.2017

Najbolji srpski teniser Novak Đoković startovaće od drugog kola Mastersa u Monte Karlu i to protiv boljeg iz duela Simon - Žaziri...Drugi teniser sveta Novak Đoković vratio se na teren prethodnog vikenda nakon pauze zbog povrede lakta tokom koje je propustio Masters u Majamiju...Noleta sada očekuje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.