ZALEČIO RAME Đoković bez većih problema do 4. kola US Opena

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZALEČIO RAME Đoković bez većih problema do 4. kola US Opena

Šampion ne staje. Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrto kolo US Opena pobedom nad američkim igračem Denisom Kudlom rezultatom 6:3, 6:4, 6:2.
Kvota u MaxBetu na pobedu Monfisa protiv Šapovalova je 1.78.
Najbitnija stvar je da našeg asa u noći između petka i subote nije mučilo rame, koje je povredio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dva dana ranije dok je igrao protiv Huana Londera u drugom kolu poslednjeg grend slema u sezoni. Đoković je tako posle dva sata i pet minuta borbe osvetio Dušana Lajovića i Janka Tipsarevića, koje je Kudla prethodno eliminisao sa turnira u Njujorku.
Đoković je u prvom setu napravio brejk u četvrtom gemu, a malo je nedostajalo da mu Amerikanac uzvrati u sedmom gemu. Ipak, Nole je odbranio dve brejk lopte i potom rešio set u svoju korist.
Manjih oscilacija je bilo i u drugom setu kada je naš igrač pravio brejk pa se grčevito borio da ga sačuva. Ipak, ono što je sa terena bilo jasno jeste da se za sve pita i kada igra dobro i kada igra loše.
Novak Đoković (Foto: Beta/AP)

To je takođe bio dobar znak pa je posle prednosti stečene u petom gemu kada je napravio brejk za 3:2, Kudla imao šansu da se vrati u osmom gemu kada je prokockao dve brejk šanse. Đoković se i tada sačuvao i prelomio meč.
Treći set je bio nešto dinamičniji jer su se obojica mučila u početku da zadrže svoj servis. Kudla je izgubio brejk u prvom gemu, pa ga umalo vratio u drugom i opet ispustio u trećem. Novak je vodio 4:2 kada je duplirao prednost brejka i onda rutinski priveo meč kraju.
Đokovićev sledeći protivnik je Stan Vavrinka, koji je u tri seta bio bolji od Paola Lorencija.

The post ZALEČIO RAME Đoković bez većih problema do 4. kola US Opena appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Đoković pretio navijaču: Naći ću te posle meča!

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019

Neprijatne scene u Njujorku. Najbolji svetski teniser Novak Đoković se tokom meča sa Denisom Kudlom na US Openu u noći između petka i subote posvađao sa jednim navijačem.. Kvota u MaxBetu na pobedu Šapovalova protiv Monfisa je 2.00.. Njih dvojica su razmenili nekoliko rečenica pred očima...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.