ZA LETOVANJE U CRNOJ GORI ISKEŠIRALI 50.000 EVRA?! Ovako Ana Sević i njen suprug slave - ovo su svi detalji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 18:45

ZA LETOVANJE U CRNOJ GORI ISKEŠIRALI 50.000 EVRA?! Ovako Ana Sević i njen suprug slave - ovo su svi detalji!

Mnogi o ovom iznosu mogu samo da maštaju!

Pevačica Ana Sević  je sa suprugom Danielom Nedeljkovićem nedavno otputovala u Crnu Goru gde trenutno boravi i uživa za sve pare.

Njih dvoje su juče, 1. avgusta, imali divan povod za slavlje - šest godina otkako su stupili u vezu.

Par je godišnjicu proslavio u Crnoj Gori, u luksuznom kompleksu u Herceg Novom koji je postao i jedna od omiljenih destinacija Novaka Đokovića i brojnih velikih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvezda.

Ana se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila fotografiju zalaska sunca uz emotivnu poruku.

- Dan D. 1.08. šest godina ranije - kratko je napisala Ana.

Kako prenose domaći mediji, oni će tamo biti mesec dana, a odseli su u Portonovom, luksuznom kompleksu u Herceg Novom.

Ana i Danijel su odseli u luksuznom hotelu u kojem je cena za noćenje minimum 1.560 evra, dok je maksimalna cena koja se može videti ona koja se odnosi na noćenje 29. jula i iznosi neverovatnih 9.610 evra.

Ako se uzme najniža cena od 1.560 evra i pomnoži se sa 30 noćenja, dolazi se do iznosa od 46.800 evra. Reč je o ceni bez dodatnih troškova, a pod uslovom da su oni za tih mesec dana minimalni, Anu i Daniela ovo letovanje ne može "izaći" manje od 50.000 evra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.