Von prešla na Đokovićevu stranu: Druženje sa GOAT-om FOTO

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 20:57

Von prešla na Đokovićevu stranu: "Druženje sa GOAT-om" FOTO

Američka skijašica Lindzi Von objavila je na društvenim mrežama fotografiju sa Novakom Đokovićem, nastalu u SAD tokom treninga srpskog tenisera.

Von je poznata kao veliki ljubitelj tenisa, ali se u poslednje vreme svojim objavama na društvenim mrežama dovodila u neprilike.

Tako je bilo nedavno kada je na platformi "X" napisala da je Rodžer Federer najbolji svih vremena, a potom to obrisala zbog burne reakcije korisnika te društvene mreže.

"Druženje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa GOAT-om. I da, stvarno mislim da je on najbolji svih vremena. U suprotnosti sa onim u šta Tviter veruje, mislim da ih može biti više od jednog. Ali, Novak Đoković drži rekorde i nemam ništa osim poštovanja za sve što je postigao. Uz to i skija", napisala je Von na društvenim mrežama u opisu fotografija sa najboljim teniserom sveta.

Podsetimo, Đoković se nalazi u SAD gde će od 6. marta posle pet godina ponovo zaigrati na Indijan Velsu.

On je već bio gost na utakmici LA Galaksija, gde je zajedno sa Vladom Divcem gledao srpskog napadača Dejana Joveljića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.