Viktorijin anđeo s najdužim nogama ovekovečio je susret sa Đokovićem FOTO

Izvor: B92, 12.Apr.2022, 15:50

Viktorijin anđeo s najdužim nogama ovekovečio je susret sa Đokovićem FOTO

Viktorijin anđeo s najdužim nogama Izabel Gular nalazi se u Monte Karlu i tu priliku je iskoristila da se slika s našim najboljim teniserom Novakom Đokovićem.

Nema sumnje da Novak privlači veliku pažnju javnosti gde god da se pojavi. Velike zvezde iz različitih sfera umetnosti žele da se slikaju sa njim, a manekenka Izabela je to upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i uradila. Fotografije sa Đokovićem dospele su i do društvenih mreža, a brazilska lepotica ju je objavila i u svojoj Instagram priči. "Legenda", napisala je ona.

Viktorijin anđeo s najdužim nogama opravdao titulu FOTO

Inače, Izabel važi za jednu od najzgodnijih žena današnjice. Visoka je 177 cm, što je velika prednost u manekenskom poslu. Veliku popularnost i uspeh stekla je zahvaljujući dugim nogama. U detinjstvu je bila manje srećna zbog visine i dugih nogu. Kako je jednom prilikom rekla za strane medije, često su je nazivali žirafom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.