Izvor: RTS, 05.Feb.2022, 19:22

Vavrinka: Đoković mi je omiljeni rival, znam da me se boji

Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka zbog operacije stopala pauzira od marta prošle godine i uskoro očekuje povratak na teren, a za švajcarske medije je otkrio da mu je Novak Đoković omiljeni protivnik.
"Njegov stil igre mi odgovora, iako me pobedio čak 19 puta. Znam da me se boji, najviše kada se igraju grend slemovi i osećam to kada izađem na teren. Kada igra protiv mene, trudi se da bude na najvišem nivou", izjavio je Vavrinka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Švajcarski teniser posebno pamti meč sa Novakom u osmini Australijan opena 2013. godine kada je izgubio je u petom setu sa 12:10 posle više od pet sati tenisa.
"Bio sam devastiran nakon tog poraza, ali mi je pomogao na mentalnom planu u nastavku karijere. Video sam da mogu da pobedim najbolje na svetu. Završili smo meč u dva sata posle ponoći, atmosfera je bila neverovatna", zaključio je Vavrinka.
Posle tog poraza Švajcarac je osvojio Australijan open (2014. godine), Rolan Garos (2015. godine) i US Open (2016. godine) tako što je u sva tri finala pobedio tadašnjeg brojeve 1.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.