Vavrinka: Đoković će završiti kao najbolji svih vremena

Izvor: B92, 16.Apr.2023, 17:49

Vavrinka: Đoković će završiti kao najbolji svih vremena

Švajcarski teniser Sten Vavrinka govorio je na konferenciji za medije u Banjaluci i tom prilikom bio upitan o GOAT trci.

Trostruki Grend slem šampion kaže da je glavni kandidat Novak Đoković, ako se gledaju rezultati.

"Uvek zavisi šta gledate. Ako gleda te rezultate i sve parametre, mislim da će Novak završiti kao najbolji svih vremena", rekao je Vavrinka.

Vavrinka je u ranoj fazi završio takmičenje u Monte Karlu.

"Monako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bio dobar turnir, igrao sam dobarmeč protiv top 40 igrača, propustio neke šanse. Trudim se da napredujem svaki dan, da budem u boljoj formi, da povećam šanse naterenu. Nadam se da ću dobiti mečeve u narednim mesecima. Svaki meč je nova šansa", počeo je 38-godišnji as iz Švajcarske.

Osvrnuo se potom trenutn 88. teniser na svetu na uslove u Banjaluci.

"Malo je hladno, pada kiša. Trenirao sam juče, danas, ponovo ću izlaziti na teren. Sve je novo, lepo. Srećan sam što sam ovde i očekujem dobru atmosferu na tribinama”.

Vavrinka u ponedeljak igra protiv Francuza Luke van Eša.

"Moram prvo da pobedim u prvom kolu protiv mladog Francuza. Nadam se da ću trijumfovati na tom meču i ponovo pričati posle toga o Novaku”.

Dobro pamti StenVavrinka nekoliko mečeva sa Novakom Đokovićem, posebno finale Rolan Garosa iz 2015. koje je dobio.

"Smatram Novaka dobrim prijateljem. Uvek je bio ogroman izazov igrati protiv njega. Dobio sam ga u Grend slem finalima i to su mi neke od najlepših uspomena", zaključio je Vavrinka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.