Vajda opet glavni trener Novaka Đokovića

Izvor: MozzartSport.com, 13.Dec.2016, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vajda opet glavni trener Novaka Đokovića

Slovak se vraća na poziciju glavnog trenera posle odlaska Borisa Bekera

Slovak Marijan Vajda od naredne godine ponovo će biti glavni trener srpskog tenisera Novaka Ðokovića, a posle odlaska Borisa Bekera.

Drugi teniser sveta je na svom Fejsbuk profilu postavio sliku svog tima, na kojoj su Vajda, Pepe Imaz, Gebhard Fil Grič, Miljan Amanović, ali i njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << supruga Jelena i brat Marko.

"Nova godina, novi ciljevi, nova energija. Zahvalan sam i radujem se novim izazovima. Pozdrav od Ðoković tima, vidimo se u Dohi", poručio je Ðoković, koji će novu sezonu otvoriti u Dohi 2. januara sledeće godine.

Vajda je u stručnom štabu Novaka Ðokovića od 2006. godine. Pod njegovim vođstvom Srbin je od 40. mesta došao do svetskog vrha, osvojio je 12 grend slem titula i postavio mnogobrojne rekorde.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marijan Vajda ponovo glavni trener Đokovića

Izvor: Radio 021, 13.Dec.2016

Slovak Marijan Vajda, posle odlaska Borisa Bekera, naredne godine ponovo će biti glavni trener Novaka Đokovića...Đoković je na svom Fejsbuk profilu postavio sliku svog tima, na kojoj su Vajda, Pepe Imaz, Gebhard Fil Grič, Miljan Amanović, ali i njegova supruga Jelena i brat Marko..."Nova godina,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.