„Vajda došao da pomogne, nema konkretnog dogovora“

Izvor: N1 televizija, 09.Apr.2018, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Vajda došao da pomogne, nema konkretnog dogovora“

Pre nekoliko dana slovački trener Marijan Vajda počeo je ponovo da radi sa Novakom Đokovićem u Marbelji, a Spot klub je u došao do informacija o uslovima saradnje nekadašnjeg prvog reketa sveta i njegovog dugogodišnjeg trenera.

Marjan je došao da pomogne. U ovom trenutku ne postoji konkretan dogovor oko dalje saradnje, niti se razgovaralo o dužini trajanja njihovog zajedničkog rada. Ići >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << će se korak po korak. Vajdina uloga u ovom trenutku je da pruži podršku Đokoviću kroz treninge i pripreme za sezonu na šljaci“, rečeno je za Sport klub iz Novakovog tima.

Vajda je sa Đokovićem sarađivao od 2006. do 2017. godine, u vreme kada je Đoković došao do praktično svih svojih velikih uspeha.

Vajda se povukao iz tenisa pre godinu dana, kako bi proveo više vremena sa porodicom i ćerkama. Međutim, sada je uzbuđen što se ponovo našao na terenu. Uželeo se igre i ovog sporta, a jako mu je stalo da pomogne Novaku. Krenuli su da treniraju punom parom, i oseća se izuzetno pozitivna energija u timu“, navodi se dalje u izjavi.

Đoković je takođe srećan što je Vajda uz njega, obojica vole kad su zajedno. Ipak je to tandem koji je godinama ostvarivao vrhunske rezultate, besprekorno funkcionišu na terenu, i odlično se slažu van terena“, rečeno je još iz Novakovog tima.

Kao igrač bio je član ATP tura od 1984. do 1994. godine, a najbolji plasman bilo mu je 34. mesto.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.