VRAĆA SE NOVAK: Đoković pred masters u Rimu - Osećam se dobro, nedostaje mi takmičenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 22:26

VRAĆA SE NOVAK: Đoković pred masters u Rimu - "Osećam se dobro, nedostaje mi takmičenje"

U petak prvi meč na Foro Italiku.

Srpski teniser Novak Đoković govorio je na konferenciji za medije pred start mastersa u Rimu.

Đoković je još uvek prvi reket sveta, ali samo do završetka turnira na Foro Italiku.

- Alkaraz će biti broj jedan posle turnira u Rimu. To će biti zasluženo. On igra veoma impresivan tenis - rekao je Đoković na konferenciji za medije u Rimu.

Srbin je zbog povrede desnog lakta propustio masters >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Madridu, a ovo će mu biti poslednji turnir pre, drugog gren slema u sezoni, Rolan Garosa.

- Sve je to dobro. Uvek se tu i tamo nađe poneka sitnica koja stane na put, ali to je normalno. Kada više nemaš 20-25 godina, mislim da više osećaš neke stvari. Pretpostavljam da je potrebno malo više vremena da se oporaviš. Ali osećam se dobro - rekao je Đoković, koji 22. maja puni 36 godina.

On je šest puta u karijeri pobedio na mastersu u Rimu.

- Rim je bio veoma dobar turnir za mene, imao sam dosta uspeha na njemu. To je moj najuspešniji turnir na šljaci. Želim da na Rolan Garosu budem u svom najboljem izdanju. Nedostaje mi takmičenje - istakao je Đoković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivona Dadić, sedmobojka iz Austrije
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.