Izvor: Piplmetar.rs, 03.Avg.2023, 20:30

VOZI GA ZANOSNA BRINETA: Novaka Đokovića fanovi ispratili u VELIKOM STILU, ne ispuštaju ga iz zagrljaja (VIDEO)

Jelena Lukić
|

četvrtak 03. avgust 2023. 16:30h


Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, boravi u Herceg Novom na crnogorskom primorju gde se osim što odmara priprema i za >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << US Open.
Novak Đoković • Zoran Ilić / Ringier


Naime, Nocak je danas trenirao na terenima u sklopu luksuznog kompleksa u kom boravi, a veliki deo njegovih fanova je došao kako bi ispratili njegov trening, navijali i fotkali se sa njim.
Novak Đoković
Đoković je nakon završenog četvoročasovnog treninga sa osmehom na licu pozdravio fanove koji su došli kako bi mu poželeli sreću na predstojećem turniru i slikali se sa njim.
Tenisera je do apartmana u kojem je odseo odvezla lepa brineta koja je vozila gol vozilo u koje se Novak smestio sa torbom punom opreme.
Novak Đoković
Novak sledeće nedelje ide u Ameriku gde ga od 14. avgusta čeka takmičenje na mastersu u Sinsinatiju. Pored Gomeza u Crnu Goru su stigli i Marko Paniki, kondicioni trener i Klaudio Cimalja, fizioterapeut. Oni su se sve vreme smejali što je mnoge oduševilo jer je to dobar znak da je u Novakovom timu dobra atmosfera pred odlazak na turnir.
Bonus video:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.