(VIDEO) NOVAK PROŠAO KROZ PAKAO DO 3. KOLA: Đoković u nehumanim uslovima na 40 stepeni posle preokreta savladao Monfisa

Izvor: Press, 18.Jan.2018, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NOVAK PROŠAO KROZ PAKAO DO 3. KOLA: Đoković u nehumanim uslovima na 40 stepeni posle preokreta savladao Monfisa

Šestostruki osvajač turnira u Melburnu Novak Đoković savladao je u meču drugog kola Australijan opena Francuza Gaela Monfisa sa 3:1 (4:6, 6:3, 6:1, 6:3).
Novak će u narednom kolu igrati protiv 21. nosioca Alberta Ramosa Vinolasa. Španac je u drugom kolu savladao Amerikanca Tima Šmiceka sa 3:0, po setovima 6:4, 6:2, 7:6 (7:2).
 
Đoković je protiv Monfisa zabeležio 15. pobedu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u isto toliko mečeva.
Meč srpskog i francuskog tenisera je odigran u "Rod Lejver" areni u nehumanim uslovima sa temperaturom u hladu 40 stepeni. Oba tenisera su se tokom meča mučila, a utisak je i da je ceo meč bio pravo mučenje za gledaoce kojima je zbog takvih uslova bio uskraćen lep meč.
 
Nije sjajno krenulo po Novaka. Naprotiv, srpski as je izgubio svoja prva dva servisa, uz po dve duple servis greške, što je Monfisa dovelo do vođstva 3:0.
 
Novak je uspeo da stigne do 3:3, ali je odmah potom izgubio gem. Monfis je zatim priveo prvi set kraju.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monfis se oglasio nakon poraza od Novaka (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2018

Francuz iskoristio društvene mreže da iznese utiske sa meča i pošalje poruku Novaku Đokoviću...Petnaesti put u karijeri Gael Monfis je odmerio snage sa Novakom Đokovićem, a isto toliko puta morao je da čestita Srbinu na pobedi...Najbolji srpski teniser savladao je Monfisa sa 3:1 (4:6, 6:3, 6:1,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.