VEĆ STIGAO U DUBROVNIK: Pogledajte kako Novak UŽIVA na JAHTI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2023, 21:35

VEĆ STIGAO U DUBROVNIK: Pogledajte kako Novak UŽIVA na JAHTI (FOTO)

Oglasili se i mediji iz komšiluka...

Ranije danas smo pisali o toma da je najbolji srpski teniser Novak Đoković boravio u Crnoj Gori, gde je stigao na odmor posle poraza u finalu Vimbldona. Ipak, hrvatski mediji sada donose informciju da je Đoković u međuvremenu napustio crnogorsko primorje i da je stigao u Dubrovnik.

Portal "Dubrovački dnevnik" donosi i Novakove fotografije sa jahte (pogledajte OVDE), te navode da se Đoković nakon izlaska sa jahte fotografisao sa obožavateljima.

Među njima je bio, tvrdi pomenuti portal, i direktor "Luke Dubrovnik" Željko Raguž, s ćerkom, koji mu je poželeo dobrodošlicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đoković iz Crne Gore otišao u Hrvatsku: Pojavile se Novakove fotke na jahti

Izvor: Piplmetar.rs, 22.Jul.2023, 04:30

Novak uživa na primorju .. Foto: Marko Jovanović. .. Pisali smo tokom dana da je najbolji srpski teniser Novak Đoković boravio u Crnoj Gori, gde je stigao na odmor posle poraza u finalu Vimbldona!. Ipak, hrvatski mediji sada donose informciju da je Đoković u međuvremenu...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.