VEĆ JE SKINUO SKALP SRBINU: Novak Đoković saznao IME NAREDNOG PROTIVNIKA! Sve bliža završnica

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 17:33

VEĆ JE SKINUO SKALP SRBINU: Novak Đoković saznao IME NAREDNOG PROTIVNIKA! Sve bliža završnica

Potrebno je biti oprezan.

Srpski teniser Novak Đoković u četvrtfinalu turnira iz serije 500 u Beču igraće protiv Lorenca Sonega. Italijan je do ove runde stigao pobedom nad Hubertom Hurkačom sa 2-0 u setovima.

Sonego, 42. igrač na ATP listi, Poljaka je savladao posle dva taj-brejka. On je do glavnog žreba stigao zahvaljujući pozivnici organizatora.

Prethodno je u kvalifikacijama poražen od Bedenea, da bi umesto Dijega Švarcmana igrao u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kolu.

💪 Lorenzo Sonego approda ai quarti di finale del torneo di Vienna!

Prossimo avversario ➡️ Djokovic 🇷🇸#tennis @BMWItalia pic.twitter.com/14o0hyxpg2

— SuperTennis TV (@SuperTennisTv) October 29, 2020

Na startu turnira bio je bolji do našeg Dušana Lajovića, a sada ga očekuje još jedan srpski teniser, onaj najbolji, Novak Đoković.

Biće ovo prvi duel Sonega i Đokovića. Meč je na programu u petak, a termin odigravanja naknadne će biti objavljen.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.