VAŠARSKA ATMOSFERA U AUSTRALIJI: Novak stigao - ne daju mu da uđe zbog BIZARNOG RAZLOGA?! Ovo je već smešno

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2022, 15:01

VAŠARSKA ATMOSFERA U AUSTRALIJI: Novak stigao - ne daju mu da uđe zbog BIZARNOG RAZLOGA?! Ovo je već smešno

Stvarno bi mogli da se uozbilje.

Novinar Tajmsa Stjuart Frejzer, koji je veoma dobro obavešten, kaže da je Novak  Đoković sleteo i da je u Melburnu. Utom su se pojavile nove otežavajuće informacije.

Naime Džala Pulford, australijska ministarka, rekla je da oni neće odobriti vizu Novaku Đokoviću za boravak u Australiji. Ona kaže da je pitanje medicinskog izuzeća pitanje za medicinski deo, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << viza za vladu Australije.

Ministarka je dobro zakuvala situaciju. Tačnije, ona kaže da ne žele da daju podršku u tome.

Australijska vlada želi da ispadne oštra ovde, da ne ispadne da su poklekli.

Kažu da ne žele da mu daju vizu za boravak, ali Đoković svejedno može da boravi zbog medicinskog izuzeća. Jedan apsolutni vašar trenutno u dalekoj Australiji, narodski rečeno ne zna se ko pije ko plaća, a čini se da je sve deo predstave ne bi li ispalo da se Nole "lako provukao".

Svakako, teško da i mečevi na Australijan openu mogu dostići nivo uzbuđenja kakav je dostigla drama sa Novakom Đokovićem pre turnira.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.