VAJDA OTKRIO TAJNU: Evo zašto je Novak izgubio prva dva seta od Cicipasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 13:45

VAJDA OTKRIO TAJNU: Evo zašto je Novak izgubio prva dva seta od Cicipasa

Slovak jasan.

Marjan Vajda, trener Novaka Đokovića otkrio je detalje sa finalnog meča Rolana Garosa.

Portugal je jedna od najjačih reprezentacija na EURO, i mnogi smatraju da će odbraniti titulu osvojenu 2016. Ali to će morati da urade na terenu, gde danas (18.00) imaju prvi ispit protiv Mađara, koji su značajno slabiji. Kvota na Portugal u Mozzartu je najveća na svetu - 1,55, a kombinazzija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2&3+ je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mađarska - Portugal.

Slovak je objasnio zbog čega je srpski as izgubio prva dva seta protiv Stefanosa Cicpasa.

- Ovaj pehar sa Rolan Garosa cenim više nego onaj koji je osvojen 2016. godine. Novak je ovoga puta bio mnogo više nervozan – istakao je Vajda.

Cenjeni trener je zatim dodao.

- Dokle god je Novak zdrav, on je sposoban da osvaja gren slemove. Đoković zna da je uvek spreman da igra pet setova i fizički i psihički. Na šljaci se, pritom, stvari brže menjaju nego na terenima s tvrdom podlom. Mnogo je naučio iz poraza sa početka karijere, pogotovo onog od Melcera iz 2010. godine – jasan je Vajda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novak pola Grčke ostavio u suzama

Izvor: B92, 15.Jun.2021

Finale Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa zaustavilo je vreme skoro u celom svetu, a posebno u Grčkoj.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.