Ulaznice za Adrija tur“ rasprodate za sedam minuta

Izvor: RTS, 03.Jun.2020, 15:58

Ulaznice za "Adrija tur“ rasprodate za sedam minuta

Prvi kontingent od 1.000 ulaznica za humanitarni sportski događaj "Adrija tur", koliko je danas pušteno u prodaju, rasprodat je za rekordnih sedam minuta. Prema podacima kompanije „Tiket vižn“, na čijem sajtu i blagajnama su se mogle nabaviti karte, interesovanje za turnir u Beogradu od 12. do 14. juna je bilo nezapamćeno.
"Hvala svima na ovolikom interesovanju i želji da kupovinom karte budu deo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Adria Tour" i tako se nađu u prilici da na delu vide Novaka Đokovića i neke od najboljih tenisera sveta. Ujedno, svi koji su nabavili ulaznice pomogli su programe za unapređenje ranog razvoja naše dece koje u Srbiji sprovodi Fondacija "Novak Đoković", rekao je Đoković.

Prateći mere bezbednosti i preporuke o udaljenosti od minimum jednog metra između gledalaca na sportskim događajima, organizator je odlučio da u petak u prodaju pusti još 1.000 ulaznica.
To će biti moguće da se izvede jer će biti povećan kapacitet stadiona sa montažnim tribinama u TC Novak, koji će imati preko 4.000 mesta.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srbija se uželela Đokovića: Za sedam minuta planulo 1.000 ulaznica

Izvor: Večernje novosti, 03.Jun.2020

Organizator je odlučio da u prodaju pusti još 1.000 karata SRBIJA se uželela svog sportskog junaka Novaka Đokovića. Za samo sedam minuta danas je planulo 1.000 ulaznica za prvi turnir humanitarnog sportskog događaja "Adrija tur", koji će se od 12. do 14. juna odigrati na...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.