Izvor: Pančevac-online.com, 12.Sep.2023, 20:54

NIKO NEMA ŠTO SRBIJA IMADE! Najbolji, najemotivniji, najnestvarniji doček naših sportista! FOTO i VIDEO

Bilo je raznih dočeka naših sportista posle velikih uspeha. Ali, ovaj, septembarski 2023, pamtiće se kao najemotivniji. Konkurenata za to je bilo više, od onog čuvenog dočeka košarkaša 1995. iz Atine, ili 2002. posle Indijanapolisa, ali… ovo nije bio samo košarkaški doček. Ovo je bio pravi, srpski. U punom sjaju. Više desetina hiljada navijača dočekalo […] The post NIKO NEMA ŠTO SRBIJA IMADE! Najbolji, najemotivniji, najnestvarniji doček naših sportista! FOTO i VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

NAJEMOTIVNIJI MOMENAT Đoković plakao, pa zagrmeo: Mi smo narod koji se nikada ne predaje, nikad ne odustaje!

Izvor: Pančevac-online.com, 12.Sep.2023

Spektakularan doček priređen je košarkašima, basketašima i Novaku Đokoviću posle njihovih uspeha u minuloj sedmici, a Nole, koji se rasplakao pogođen onime što je doživeo na čuvenom balkonu skupštine grada, priznao je da nikada ovako nešto nije doživeo. Podseitmo, Đoković je poslednji...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.