Novak zabrinuo, ali on ne brine; Natalija nemoćna – Srbija ispala!

Izvor: B92, 03.Jan.2024, 09:16

Novak zabrinuo, ali on ne brine; Natalija nemoćna – Srbija ispala!

Teniska reprezentacija Srbije eliminisana je u četvrtfinalu Junajted kupa od domaće Australije, sa dva poraza u singl mečevima.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković izgubio od De Minora u prvom meču četvrtfinala Junajted kupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jan.2024

Srpski teniser Novak Đoković poražen je danas u Pertu od Australijanca Aleksa de Minora 6:4, 6:4 u prvom meču četvrtfinala Junajted kupa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Eh, ta nelagoda u desnoj ruci: Đoković zbog ograničenja u igri izgubio od ohrabrenog Australijanca De Minora na Junajted kupu

Izvor: Danas, 03.Jan.2024

Australija je u Pertu načinila prvi korak ka pobedi protiv Srbije u četvrtfinalu Junajted kupa, teniskom takmičenju mešovitih reprezentacija, i seljenju u polufinale u Sidneju (6. januar), na drugi kraj zemlje četvoročasovnim avionskim letom.

Nastavak na Danas...

Srbija poražena i u miksu, Australijanci ubedljivo do 3-0 VIDEO

Izvor: B92, 03.Jan.2024

Tim Australije pobedio je Srbiju u četvrtfinalu Junajted kupa sa maksimalnih 3-0...Poslednji poen Australijancima doneli su u miks dublu Mat Ebden i Storm Hanter, oni su bili bolji od Dejane Radanović i Nikole Ćaćića, 6:3, 6:3...Meč miks dublova trajao je 63 minuta i kombinacija iz Australije je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.