UŽIVO Novak pričao o penziji, Jokić mu poslao ludu poruku

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 11:01

UŽIVO Novak pričao o penziji, Jokić mu poslao ludu poruku

Novak Đoković je osvojio rekordnu, 23. grend slem titulu u karijeri.

U finalu Rolan Garosa je savladao Kaspera Ruda sa 3:0 u setovima i došao do svog 3. "Kupa musketara", čime je postao prvi ikada koji je najmanje po tri puta osvajao svaki od Slemova.

Ipak, mnogo značajnija je 23. grend slem titula i mnogi ga zbog toga smatraju za GOAT-a (najvećeg tenisera svih vremena), ali on to nije želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da kaže.

Ipak, jesu mnogi drugi širom sveta, čak i okoreli navijači njegovih rivala među teniserima, pa i Nikola Jokić koji se oglasio pred 5. meč finala NBA lige i u svom stilu prokomentarisao veliki uspeh Đokovića.

Novakove prve reči posle meča bile su jaka poruka deci širom sveta, dok je njegov trener Goran Ivanišević ponovo na nesvakidašnji i zanimljiv način govorio o odnosu sa Đokovićem.

Na kraju se oglasila i Džudi Mari, majka Endija Marija, koja se slikom iz Đokovićevog detinjstva poklonika neprikosnovenom srpskom asu.

Sve detalje sa finala i nakon Rolan Garosa mogli ste da pratite uz LIVE BLOG na B92.net.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.