UŽIVO: Đoković - Raonić (21.35)! Nepobedivi Srbin protiv Kanađanina

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2016, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković - Raonić (21.35)! Nepobedivi Srbin protiv Kanađanina

U poslednjem četvrtfinalnom paru Mastersa u Madridu sastaju se Novak Đoković i Miloš Raonić. Ostanite uz portal VESTIONLINE i prateite iz munuta u minut dešavanja iz "Magične kocke".

Srbin i Kanađanin crnogorskog porekla sastali su se šest puta, a naš as ima sve pobede. Deseti teniser sveta uzeo je samo set prvom reketu planete. Poslednji put igrali su u martu u finalu Mastersa u Indijan Velsu, kada je Novak "počistio" Raonića, dozvolivši mu samo dva gema. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Pobednik ovog duela igraće u subotu polufinale sa Keijem Nišikorijem, koji je posle tri seta bio bolji od Australijanca Nika Kiriosa.

Đoković je lako u dva seta u osmini finala bio bolji od Španca Bautiste Aguta, dok je Raonić trijumfovao protiv Francuza Žoa Vilfreda Conge.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Đoković - Raonić 1:0! Nepobedivi Srbin protiv Kanađanina

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2016

U poslednjem četvrtfinalnom paru Mastersa u Madridu sastaju se Novak Đoković i Miloš Raonić. Ostanite uz portal VESTIONLINE i prateite iz munuta u minut dešavanja iz "Magične kocke"...Srbin i Kanađanin crnogorskog porekla sastali su se šest puta, a naš as ima sve pobede. Deseti teniser sveta...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.