Izvor: Pančevac-online.com, 21.Jul.2023, 14:53

UZEO BIH SVE NOVAKOVE UDARCE Karlos Alkaraz: Kada pobedite Đokovića u grend slem finalu osećate se kao malo bolji igrač!

Sa samo dvadeset godina, Karlos Alkaraz već ima dve grend slem titule. Poslednju koju je osvojio na Vimbldonu izazvala je posebnu pažnju, s obzirom da je u finalu savladao Novaka Đokovića, najboljeg igrača u istoriji tenisa. U intervjuu za Ekip, Alkaraz je govorio o tome kakav je osećaj biti bolji od sedmostrukog šampiona na Vimbldonu, […] The post UZEO BIH SVE NOVAKOVE UDARCE Karlos Alkaraz: Kada pobedite Đokovića u grend slem finalu osećate se kao malo bolji igrač! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.