U prodaji je 632. broj magazina “Story”

Izvor: Story, 31.Okt.2017, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji je 632. broj magazina “Story”

Novi broj magazina “Story” donosi: * Novak Đoković – U velikom strahu za majku Dijanu * Ana Bebić – Trudnoća ubrzala planove za venčanje * Milica Dabović – Jedva čekam da uzmem sina u naručje * Dajana Paunović – Vuk želi da se porodim u Beč * Male modne ikone – Blu Ajvi, Nort Vest, ... The post U prodaji je 632. broj magazina “Story” appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Novak Đoković: U velikom strahu zbog majke Dijane

Izvor: Story, 01.Nov.2017, 13:16

O Novaku Đokoviću (30) kao sportisti znamo gotovo sve, o njegovoj humanosti najbolje govore njegova dela, a poznat je i kao uzoran porodičan čovek. Dok je nekada najveću podršku dobijao od roditelja Dijane i Srđana, kao i braće Marka i Đorđa, danas se najviše oslanja na suprugu Jelenu, s kojom...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.